Actietarief Small Wellness

Nog nooit in een Infrarood Sauna geweest? Zoals je in Blik op Zeewolde hebt kunnen lezen, is infrarood erg goed om te ontspannen. Maar ook goed voor je bloedsomloop, spieren en gewrichten en het ontgiften van je lichaam. En biedt het zelfs verlichting voor mensen met huidklachten en pijnklachten (klik op Small Wellness in het menu hierboven).

Meer informatie
Via het menu hierboven kun je nog meer informatie vinden, bijvoorbeeld over voor wie het geschikt is en voor wie niet, een stukje over mijzelf, ervaringen van anderen. Op de eerste pagina lees je hoe een sessie in zijn werk gaat en andere meest gestelde vragen. Heb je nog vragen? Bel of mail mij dan.

Een keertje zelf ervaren?
Wil je ontdekken wat infrarood voor jou kan doen? In plaats van € 21,50 betaal je nu slechts € 18,50 voor een eerste keer. Inclusief koffie/thee/water, licht- en aromatherapie, handdoeken en een verfrissende douche na. Hoe het precies werkt lees je bij de meest gestelde vragen en antwoorden.

65 euro korting
Vanwege het 15-jarig bestaan van mijn praktijk en de opening van Small Wellness in Zeewolde, is er een speciaal actietarief wanneer je een 10xinfraroodsaunakaart aanschaft. Dat betekent een korting van maar liefst € 65,- ten opzichte van 10 losse saunagangen, waardoor het neerkomt op slechts € 15,- all in per keer. Deze aanbieding is beperkt geldig, dus…

Wat zijn de openingstijden?
Overdag kun je terecht vanaf 10.00 uur. Een volle agenda? Small Wellness kun je inplannen tot 22.00 uur … ook in het weekend. Alleen op afspraak. 

Bel vandaag nog om een afspraak in te plannen
Je kunt hiervoor bellen of appen met 0614303867 of – buiten openingstijden – een mail sturen via de contactpagina.

Small Wellness
Nel J. Visser
Hermelijnhof 52
3892 VH Zeewolde

Telefoon
06-14303867

E-mail
smallwellness@nelvisser.nl

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit met je vrienden via sociale media!