Over mijzelf

Mijn naam is Nel Visser en ik ben complementair therapeut.
Inmiddels bestaat mijn praktijk voor natuurgeneeskunde 15 jaar. Wanneer je meer wilt lezen over hoe ik daar werk, kun je dat hier lezen.

Sinds dit jaar heb ik de Infrarood Sauna toegevoegd aan de mogelijkheden, omdat het de behandeling kan helpen. Maar ook mensen die geen cliënt zijn in mijn praktijk kunnen op deze manier even tijd nemen voor zichzelf. Het is een ruimte die los staat van mijn praktijkkamer. Vanaf het moment dat ik je het gebruik van de sauna heb uitgelegd, heb je alle privacy. 

Vanwege het 15-jarig bestaan heb ik tot 15 september 2018 een speciale aanbieding voor een 10xinfraroodsessiekaart. Vraag mij naar de mogelijkheden. Je kunt mij op werkdagen bellen, wanneer ik bezig ben met een behandeling staat mijn voicemail aan. Spreek dan je boodschap in, dan bel ik je terug. Of gebruik buiten openingstijden het contactformulier.

Mijn drive is om mensen te helpen bij hun genezingsproces en bewust te maken van het belang van natuurlijke geneeswijzen, behandelmethoden en de juiste voeding als basis voor een goede gezondheid naast en/of in combinatie met de soms ook onmisbare goede reguliere methoden.

 

Small Wellness
Nel J. Visser
Hermelijnhof 52
3892 VH Zeewolde

Telefoon
06-14303867

E-mail
smallwellness@nelvisser.nl

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit met je vrienden via sociale media!